Descargar AudioLibro Per què ens Estimem les Dones de Mircea Cartarescu

Descargar AudioLibro Per què ens Estimem les Dones de Mircea Cartarescu año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Per què ens Estimem les Dones
 • Autor del audiolibroMircea Cartarescu
 • Fecha de publicación: 15/7/2018
 • EditorialLLEONARD MUNTANER
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788416554416
 • Valoración del audiolibro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 133
 • Autor(a) de la reseña: Plutario Lugarda
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
 • Fecha: 17/8/2018
 • Duración: 2 horas con 11 minutos (87 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - WAV - FLAC - WMA - MPEG-4 SLS - TTA (compresión 7Z - GZ - ZIP - RZ - RAR - TAR.BZ - TAR.Z)
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (8 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - BitShare - Uploaded - FileHosting - Microsoft OneDrive - MEGA - FreakShare - Torrent Project - Torrents.me
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El 2004, any de la publicació de Per què ens estimem les dones, Mircea Cartarescu ja era un autor de reconegut prestigi a Romania. Tanmateix, però, el volum que teniu a les mans, format per vint-i-un relats, es vincula sobretot als escenaris de la seva infantesa i primera joventut. Amb un estil fet de filigrana i servint-se del joc autoficcional, l’escriptor ens presenta una corrua de narracions en què es manifesta un interès explícit per les dones, l’amor i la bellesa femenina i, és clar, el sexe. Dones entendridores com Petruta, enyorades com la jueva Ester, idealistes fra-cassades com la securista Irina, monstruoses i diabòliques com la Nana de Torí, desafortunades com la gitana Zaraza... I totes elles, ben mirat, no són sinó dones aparentment corrents, però que en les paraules de Mircea Cartarescu assoleixen allò extraordinari que qualsevol conte ha de tenir per meravellar-nos. MIRCEA CARTARESCU (Bucarest, 1956) és poeta, narrador, assagista i crític literari. Des de 1991 exerceix com a professor de literatura romanesa a la Universitat de Bucarest. Malgrat que a partir de l’any 1992 deixà d’escriure versos, sempre ha manifestat sentir-se, per damunt de tot, poeta. De fet, el 2015 reuní tota la seva obra en vers en un sol volum, Poezia. Pel que fa a la narrativa, ha publicat els llibres de relats Travesti (1994), Per què ens estimem les dones (2004), Les belles estrangeres (2010) i L’ull castany del nostre amor (2012). Les obres Nostàlgia (1993), el poema èpic El Llevant (1990) i la trilogia Cegador (L’ala esquerra, 1996; El cos, 2002; i L’ala dreta, 2007) l’han consagrat com un autor de culte i ha esdevingut l’escriptor romanès contemporani de més prestigi. La seva darrera obra publicada és Solenoide (2015).

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela contemporánea

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del autor Mircea Cartarescu

Otros audiolibros en el idioma Catalán