Descargar AudioLibro Xaval Gras es Menja el mon de K. L. Going

Descargar AudioLibro Xaval Gras es Menja el mon de K. L. Going año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Xaval Gras es Menja el mon
 • Autor del audiolibroK. L. Going
 • Fecha de publicación: 25/6/2016
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788415835936
 • Valoración del audiolibro: 4.43 de un máximo de 5
 • Votos: 727
 • Autor(a) de la reseña: Elvira Sibrian
 • Valorado con una puntuación de 4.35 de un máximo de 5
 • Fecha: 5/9/2018
 • Duración: 2 horas con 48 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG-4 SLS - WAV - MPEG4 - WMA - MPEG-4 ALS - MP3 - FLAC (compresión TAR.BZ - ZIP - DEB - RAR - CAB - AZW3)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - Microsoft OneDrive - Torrent - BitShare - MegaCloud - FileHosting - Uploaded - Dropbox - FileNurse
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Troy Billings té disset anys, pesa 134 quilos, va curt d’amics i, de tan poca cosa que se sent, està a un pam de llançar-se a la via del metro. L’atura en Curt MacCrae, un geni de la guitarra que ha deixat penjats els estudis, en fi, un dropo que reuneix totes les condicions per arribar a ser una llegenda del punk. I tant se val que el pare d’en Troy pensi que el nou amic del seu fill camina pel costat perillós de la vida o que el seu germà el consideri el perdedor més gran de Manhattan, el cas és que en Curt l’ha enrolat a la seva banda i hi tocarà la bateria: la història de la música està a punt de canviar per sempre, però no tant com ho farà la vida d’en Troy Billings, el xaval gras que es menja el món. Inspirada en l’ambient que va propiciar l’última revolució digna de ser considerada com a tal que ha viscut el rock, el lector adult trobarà a Xaval gras es menja el món les essències de la seva joventut i el lector jove, un autèntic cant d’amor a la música i l’amistat. K. L. Going (Rhinebeck, Nova York, 1973) és una guardonada escriptora nord-americana autora de diverses obres que han estat traduïdes arreu del món. Xaval gras es menja el món va ser la seva primera novel·la i, entre altres reconeixements, va ser finalista del premi Michael L. Printz 2004 i l’any 2012 va ser adaptada al cinema de la mà de ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Novela Negra

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS DE 1984