Descargar AudioLibro Un Dissabte amb els Amics de Andrea Camilleri

Descargar AudioLibro Un Dissabte amb els Amics de Andrea Camilleri año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Un Dissabte amb els Amics
 • Autor del audiolibroAndrea Camilleri
 • Fecha de publicación: 29/7/2015
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788416334179
 • Valoración del audiolibro: 4.3 de un máximo de 5
 • Votos: 364
 • Autor(a) de la reseña: Encarnasion Jiménez Jiménez
 • Valorado con una puntuación de 4.26 de un máximo de 5
 • Fecha: 2/8/2018
 • Duración: 1 hora con 44 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AU - FLAC - WMA - MPEG4 - MP3 - WMA Lossless - WavPack - WAV (compresión ZIP - TAR.XZ - RZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - FreakShare - Google Drive - 4Shared - Gett
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quan el passat presenta factura: un Camilleri implacable, sense concessions.Les vides d'en Matteo, en Gianni, la Giulia, l'Anna, en Fabio, l'Andrea i la Renata estan marcades des de la infantesa amb nafres d’aquelles que queden sepultades en zones secretes de la consciència, i que resorgeixen, agreujades, durant les revoltes i autoafirmacions de l'adolescència. Podríem pensar que amb la maduresa, quan les parelles s'estabilitzen i les vides semblen encarrilar-se en la comoditat burgesa, arribaria una certa tranquil•litat i pacificació. Però res d'això, ben bé al contrari: l'edat adulta és el moment perfecte perquè tot emergeixi de nou i els elements psíquics es combinin en una estranya  barreja que els farà explotar, com si un alquimista insensat hagués jugat durant massa temps i amb massa sort. Amb una llengua eixuta, esmolada, sense concessions a l'expressivitat del sicilià ni a cap altra de les formes de pietas que sovint trobem a la prosa de Camilleri -la ironia, la tendresa o la comprensió per les febleses humanes-  Un dissabte amb els amics ens presenta un drama contemporani implacable, en el qual cada personatge és lliurat a la seva condemna i a la deriva inexorable de les seves accions.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Andrea Camilleri

Otros audiolibros del año 2015