Descargar AudioLibro Ningu no ho ha Vist de Mari Jungstedt

Descargar AudioLibro Ningu no ho ha Vist de Mari Jungstedt año 2009

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Ningu no ho ha Vist
 • Autor del audiolibroMari Jungstedt
 • Fecha de publicación: 22/9/2009
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela Negra
 • ISBN: 9788466410564
 • Valoración del audiolibro: 4.76 de un máximo de 5
 • Votos: 482
 • Autor(a) de la reseña: Agripino Cassillas
 • Valorado con una puntuación de 4.92 de un máximo de 5
 • Fecha: 25/7/2018
 • Duración: 3 horas con 58 minutos (156 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: ATRAC - TTA - MOD - MP3 - FLAC - WMA - WAV - MPEG4 (compresión TAR.BZ - 7Z - LZO - RZ - ZIP - ALZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Duración del resumen (audio): 24 minutos (15.5 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - LimeTorrents - Google Drive - 4Shared - 1337x - Torrent - FileServe - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El primer cos que vaEl primer cos que van trobar va ser el del gos. A la pobra b èstia li havien tallat el coll i amputat una de les potes. Després van trobar el cad àver d’una dona. Tenia el cos cosit a ganivetades, estava nua i li havien entaforat un peda ç de tela dins la boca. La pintoresca illa de Gotland, destinació turística a prop de la costa sueca, est à en plena temporada alta quan es descobreix el cos d’una dona assassinada d’una manera brutal. Les sospites recauen sobre el marit, protagonista d’una forta discussió amb ella la nit anterior. L’inspector Anders Knutas est à conven çut que ser à un cas f àcil de resoldre, i les autoritats locals així ho esperen, per ò més per un desig de preservar la indústria turística de l’esc àndol que no pas perqu è es faci justícia. De sobte apareix una nova víctima, una altra dona jove assassinada de la mateixa manera esgarrifosa.... n trobar va ser el del gos. A la pobra b èstia li havien tallat el coll i amputat una de les potes. Després van trobar el cad àver d’una dona. Tenia el cos cosit a ganivetades, estava nua i li havien entaforat un peda ç de tela dins la boca. La pintoresca illa de Gotland, destinació turística a prop de la costa sueca, est à en plena temporada alta quan es descobreix el cos d’una dona assassinada d’una manera brutal. Les sospites recauen sobre el marit, protagonista d’una forta discussió amb ella la nit anterior. L’inspector Anders Knutas est à conven çut que ser à un cas f àcil de resoldre, i les autoritats locals així ho esperen, per ò més per un desig de preservar la indústria turística de l’esc àndol que no pas perqu è es faci justícia. De sobte apareix una nova víctima, una altra dona jove assassinada de la mateixa manera esgarrifosa....

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2009

Otros audiolibros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros audiolibros en el idioma Catalán